UPEA HÄÄTILA KAJAANISSA

 

Koskikartanon tilava sali sekä nykyaikainen keittiö kattavine astiastoineen antavat erinomaiset puitteet unelmien häiden järjestämiseen. Illan mittaan juhlaväki voi siirtyä lauleskelemaan vaikkapa karaokea viihtyisään olohuoneeseemme.

 

Otathan meihin yhteyttä niin räätälöimme juuri Teille sopivan paketin!

LUNNONOKAUNIS JUHLAPAIKKA
 

Koskikartano sijaitsee kauniilla paikalla Mainuanjoen äärellä. Keväisin villinä virtaava koski on upeaa katseltavaa, kesäisin koski taas soljuu lempeämmin. Kosken äärellä voitte ottaa myös upeita kuvia muistoksi elämänne juhlista.

 

Koskikartanon pihapiirissä on runsaasti parkkitilaa ja pihalle voi loihtia juhlatunnelmaa esimerkiksi juhlateltoilla tai tunnelmavaloilla. Juhlapäivänä on lisäksi lupa nostaa lippu salkoon.

KEITTIÖ JA ASTIASTOT
 

Koskikartanon keittiön varustukseen kuuluu suuri induktioliesi, kippikattila, perkolaattori, mocca master, reilusti kylmäsäilytystilaa sekä nopea tiskikone.

Koskikartanosta löytyy astiastot 120:lle hengelle sekä runsaasti tarjoiluastioita. Myös maljakoita ja muita somisteita kuuluu varustukseen. Valkoisia pöytäliinoja riittää kaikille pöydille.

Koskikartano sijaitsee Kajaanin eteläpuolella Kosken kylällä. Matkaa Kajaanin keskustasta on noin 28 km. Koskikartanolle on opasteet Kokkolantieltä niin Mainuan kuin Otanmäen suunnasta tuleville.

Ota yhteyttä

Kosken kyläyhdistys Ry

Vuoreslahdentie 3318 A

laura.vaharautio@gmail.com

0503779827

eveliina.tervaniemi@kajaani.net

0442508643

© 2021 Kosken kyläyhdistys ry

  • Facebook Basic Black
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now