top of page

KOSKEN KYLÄYHDISTYS RY OMISTAA KYLÄTALO KOSKIKARTANON

 

Koskikartano on entinen Kosken koulu, joka rakennettiin vuonna 1949. Rakennus on peruskorjattu vuonna 1992 ja uusi liikuntasali valmistui kyläläisten talkootyönä 1996. Opetustiloina rakennus toimi vuoteen 1999 saakka, jolloin koulutoiminta Kosken kylällä päätettiin lakkauttaa. Vuonna 2006 kyläyhdistys osti tilat itselleen ja alkoi pyörittämään toimintaa kylätalolla.

IMG_20211212_120959.jpg
KYLÄTALOA PIDETÄÄN YLLÄ TALKOOVOIMIN

Koskikartanoa huolletaan, kunnostetaan ja siivotaan sekä hallinnoidaan täysin kyläläisten talkoovoimin. Kylätalotoimintaan tuloja pyritään saamaan talon vuokrauksesta sekä erinäisistä tilaisuuksista ja tapahtumista. Koskikartanon kylätaloa on kunnostettu viimeisimpien vuosien ajan "Kylätalo kuntoon"- hankkeen myötä, missä tukemassa on Oulujärvi Leader. Muita Leader-hankkeita viime vuosina ovat olleet "Tekniikkaa kyläyhdistyksille" sekä "Kyläraitit kuntoon".

VIIHTYISÄ JA ELINVOIMAINEN KYLÄ

Kosken kyläyhdistys ry:n tarkoituksena on edistää kylän asukkaiden yhteistyötä, viihtyvyyttä, omatoimisuutta ja kylän elinkelpoisuutta. Se toimii kylän asukkaiden yleisten ja yhteisten etujen valvojana. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää kylässä harrastus – ja kulttuuritoimintaa sekä yhteistyötä muiden järjestöjen ja yhteistyötahojen kanssa.

IMG_20190518_135740.jpg
IMG_20181209_102841.jpg
MUKAAN TOIMINTAAN
 

Kyläyhdistys tarvitsee toimiakseen kattavan joukon talkooväkeä ja mikäli sinulla olisi jotain annettavaa yhdistyksellemme toivotamme sinut tervetulleeksi joukkoomme mukaan. Se voi olla talon huoltamista ja remonttitaitoja, leipomista tai ruoanlaittoa, kerhojen tai liikuntaryhmien vetämistä, tapahtumien järjestämistä tai markkinointia. Kun osaajia on monelta alalta, yhdessä olemme vahva tiimi!

bottom of page